BERLING ABEE είναι Ελληνική Βιομηχανία Χρωμάτων.  Ιδρύθηκε το 1968 και έχει 55 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, κατέχοντας την 5η θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες χρωμάτων της Ελλάδας.

Πρωτοπόροι στον τομέα της βιομηχανίας, είμαστε η πρώτη εταιρεία που παρήγαγε οικολογικά προϊόντα στην Ελλάδα. Δεν περιοριστήκαμε μόνο στα χρώματα, αλλά παράξαμε το πρώτο οικολογικό εν γένη προϊόν της Ελλάδας το 1998.

Πάντοτε με δυναμική παρουσία η BERLING  εισήγαγε και διέδωσε στην αγορά τις μηχανές χρωματισμού, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν απόχρωση και να την έχουν άμεσα διαθέσιμη από τα σημεία πώλησης, ενώ παράλληλα βοηθήσαμε τους εμπόρους να διατηρούν χαμηλότερο στοκ. Είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί μεμβράνη ασφαλείας για το κλείσιμο των δοχείων στις κορυφαίες προϊόντικές μας γραμμές.

Μετάβαση στη δεύτερη γενιά της οικογένειας, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της. Έχουμε επενδύσει τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογίες και κτιριακές υποδομές, προσφέροντας μια πλήρως σύγχρονη μονάδα παραγωγής υψηλών απαιτήσεων. Η εταιρεία έχει επενδύσει σε επεκτάσεις και αναβαθμίσεις εγκαταστάσεων, καθώς και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων.
Αυτή η δυναμική ανάπτυξη οδήγησε την εταιρεία να εγκατασταθεί στα Οινόφυτα Βοιωτίας από το 1992. Το 2009, μετά από το τελευταίο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 17 εκατομμυρίων €, η BERLING διαθέτει μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα 27.000m2 παραγωγής και κτηριακές υποδομές 15.000m2.

Σήμερα, η BERLING εξάγει τα προϊόντα της σε 23 χώρες, συμβάλλοντας στη διεθνή επέκταση της εταιρείας και στην αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

BERLING

Πρωτοπορεία

Στη BERLING έχουμε πάθος με το χρώμα, και την ποιότητα των υλικών μας  και γι' αυτό από το ξεκίνημά μας προσπαθούμε να εξελισσόμαστε σε συνεχή βάση και να προσφέρουμε νέες εμπειρίες στους συνεργάτες μας. 

Εμείς στην Berling έχουμε υποσχεθεί ότι κάθε χρόνο θα προσφέρουμε νέες εμπειρίες στους συνεργάτες μας και αυτό κάθε χρόνο το καταφέρνουμε, προσφέροντας νέα τεχνολογικά καινοτόμα προϊόντα
Τον περιβαντολλογικό μας προσανατολισμό και την υπεροχή των προϊόντων μας, την εμπιστεύονται εκτός από την ελληνική Αγορά και άλλες 23 χώρες του εξωτερικού.

Σύγχρονες Υποδομές

Εγκαταστάσεις

Η έδρα της και η παραγωγική μονάδα της BERLING ABEE, λειτουργεί στα Οινόφυτα Βοιωτίας από το 1992 ενώ το 2009 μετά από επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 17.000.000€, σε μια νεοσύστατη και υπερσύχρονη μονάδα 27.000m2 και κτηριακών υποδομών 15.000m2. Η βιομηχανία λειτουργεί με προχωρημένες μεθόδους και εργαλεία που συνθέτουν τις δυνατότητες παραγωγής και μπορούν να ανταπεξέλθουν συνολικά στις ανάγκες των πελατών μας.

Με τη τεχνολογικά υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής διενεργούνται εξονυχιστικοί ποιοτικοί έλεγχοι σε αυστηρή βάση ώστε κάθε προϊόν να έχει διασφαλισμένη ποιότητα. Οι διαφορετικών μεγεθών συσκευασίες μας, εύχρηστες, ανθεκτικές, ελαφριές και εύκολες στη μεταφορά καλύπτουν κάθε ανάγκη σας ενώ έχουν δημιουργηθεί και νέες, μοντέρνες συσκευασίες που αποτελούν καινοτομία της BERLING. Γνώρισμα τους αποτελεί η μεμβράνη ασφαλείας στις premium σειρές προϊόντων όπως Petite Matt,Acrylux, MonoStop, MonoStop Thermo κ.α.

Οι οργανωτικές και λειτουργικές δομές της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό μας σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και διαδικασίες ενώ λειτουργούν μέσω ενός Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας: ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 & EMAS

Στρατηγικοί στόχοι

Κύριο Μέλημά μας ο Πελάτης & η Ποιότητα

Οι πελάτες και συνεργάτες μας επέδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, λαμβάνοντας ως αποτέλεσμα σημαντικό όφελος από μια μακρά και σε βάθος τεχνολογική, βιομηχανική εμπειρία πάνω στο χρώμα. Η σημαντική μεταφορά τεχνογνωσίας στην Ελληνική αγορά και η δημιουργία αξίας για τους πελάτες αποτελεί στρατηγική στόχευση της BERLING που ξεδιπλώνεται σε δύο άξονες: τον Πελάτη & την Ποιότητα.

 

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση των Πελατών που επιλέγουν να χρησιμοποίσουν τα προϊοντα μας, για τη δημιουργία ή ανανέωση των χώρων τους. Οι επιλογές τους ανάμεσα από τα προϊόντα μας βαφής ή τεχνοτροπιών, μας δίνει την ώθηση για δημιουργία νέων προϊόντων που θα καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Επιστέγασμα όλων των προσπαθειών μας αποτελεί ο πελάτης να είναι στο επίκεντρο της κάθε λειτουργίας μας.

 

Η Ποιότητα αποτελεί πρωταρχικό γνώμονα για την ανάπτυξή και την παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της μακροχρόνιας προσπάθειας η εταιρεία μας έχει αναγνωρισθεί από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.