ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Παρουσίαση Forma Free στο 34ο συνέδριο Europalso

Στα πλαίσια του 34ου ετήσιου Συνέδριου και την Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών στο Athens Intercontinental την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, η BERLING συμμετέχει και ενημερώνει τους συμμετέχοντες για το σύνδρομο του Παθογόνου Κτηρίου και τα σημαντικά ωφέλη της χρήσης του καινοτόμου και πρωτοποριακού λειτουργικού χρώματος FORMA FREE.

Στο Συνέδριο  συμμετέχουν, δωρεάν, περίπου 1.000 άτομα, κυρίως ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και το προσωπικό τους (Διευθυντές Σπουδών, Καθηγητές – Γραμματείς, κ.α.) και εκπαιδευτικοί του Δημόσιου Τομέα. Προσκεκλημένοι είναι επίσης εκπρόσωποι από τον Πολιτικό, Εκπαιδευτικό, Πνευματικό, Λογοτεχνικό χώρο, τον Κλήρο και τον Τύπο.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου, με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, είναι η ενημέρωση των ιδιοκτητών και καθηγητών ξένων γλωσσών πάνω σε νέες διδακτικές μεθόδους, εκδοτικά εργαλεία καθώς και νέα υλικά και τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στους χώρους τους.

Η BERLiNG, ενημερώσε τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων ξενών γλωσσών για το σύνδρομο του Παθογόνου Κτηρίου και πως το  FORMA FREE συμβάλλει στην αναβάθμιση του εσωτερικού αέρα δημιουργώντας ένα πιο καθαρό και πιο υγιεινό περιβάλλον, τόσο για τους μαθητές αλλά επίσης για τους καθηγητές και προσωπικό των φροντιστηρίων.

Στα πλαίσια της έκθεσης οι συμμετέχοντες πήραν ενημερωτικό υλικό για το προϊόν. 

Επίσης στα πλαίσια του συνεδρίου δόθηκε στους συμμετέχοντες ένα εκπτωτικό κουπόνι για έκπτωση 10% για αγορές FORMA FREE απο το δίκτυο συνεργατών μας, με σύστημα χρωματισμού της BERLING.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.