ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Greek Exports Awards 2015

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media S.A., επιβράβευσαν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, μεταξύ των οποίων και η εταιρεία μας, η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων BERLiNG A.B.E.E.

Η απονομή έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, κα. Άννα Μπουσδούκου και κεντρικό Ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Θεοδόση Τάσιο.

Η BERLiNG έλαβε το “Bronze Award” στην κατηγορία “Top Industrial Company”.

Όταν διακρίνεται η εταιρεία μας η συγκίνηση είναι μεγάλη. Γιατί, εδώ και 30 χρόνια, το κάθε χρώμα που παράγει η ελληνική χρωματοβιομηχανία BERLiNG, περιέχει καινοτόμο έρευνα, ακριβή σχεδιασμό, περικλείει το πάθος για ποιότητα, το σεβασμό στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους μας. Όσους εργάζονται μαζί μας αλλά και όσους ζουν γύρω μας.

Ταυτόχρονα, η κάθε αναγνώριση μιας προσπάθειας, γεννά και ευθύνες. Όσο σημαντικότερη η αναγνώριση, τόσο μεγαλύτερες οι ευθύνες απέναντι στον κόσμο και στους συνεργάτες που μας τιμούν. Αλλά και τόσο μεγαλύτερες οι ευθύνες που αισθανόμαστε απέναντι στην ίδια την ελληνική επιχειρηματικότητα. Κάθε καλό ελληνικό προϊόν, που πωλείται στο εξωτερικό, κάθε ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποοιείται εκτός των συνόρων της χώρας μας, ανεβάζει τον συνολικό πήχη της χώρας μας και των ανθρώπων της.
Εκ μέρους του Προέδρου & Διευθύνοντος συμβούλου της BERLiNG κ. Γιώργου Κ. Κωνσταντινίδη και εκ μέρους όλης της ομάδας της BERLiNG, σας ευχαριστούμε όλους για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και υποστήριξη σας!

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.