ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το χαμόγελό σας έχει “διπλό όφελος”

Η BERLiNG, σεβόμενη τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και έχοντας επίγνωση του κοινωνικού της ρόλου, βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και ευαισθητοποιείται απέναντι στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) η ελληνική  βιομηχανία χρωμάτων Berling, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις κοινωνικού οφέλους και κοινωνικής αλληλεγγύης, που περιλαμβάνουν τη μέριμνα των παιδιών, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του κοινωνικού συνόλου. Σκοπός της Berling ήταν και παραμένει η διαρκής δέσμευσή μας με ηθική συμπεριφορά και υπεύθυνες ενέργειες, στη συμβολή βελτίωσης  της ποιότητας ζωής τόσο του εργατικού μας δυναμικού καθώς επίσης και της ελληνικής κοινωνίας.

 Θεωρώντας ότι τα παιδιά είναι μια κοινωνική ομάδα που πρέπει μόνο να χαμογελά και ότι όλα τα παιδιά δικαιούνται ίσες ευκαιρίες, η BERLiNG  ενισχύει τον Μη Κερδοσκοπικό Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσφέρει, με την αγορά κάθε συσκευασίας οικολογικού χρώματος “Petite & Petite Matt”  5 λεπτά / 0,75lt, 15 λεπτά / 3lt και 45 λεπτά / 9lt.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.