Χρωματικές προτάσεις

Ανακαλύψτε το κλειδί της διακοσμητικής τέχνης μέσα από τη δημιουργία εντυπωσιακών χώρων με τη χρήση του χρώματος.

Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να αλλάζετε τα χρώματα!  Με μια απλή βαφή, μπορείτε να προσδώσετε νέο χαρακτήρα στο σπίτι σας με ευκολία και οικονομία.

Η βεντάλια “Χρωματικές Προτάσεις” της Berling προσφέρει 60 διαφορετικούς συνδυασμούς αποχρώσεων σε πακέτα, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις για τον δικό σας χώρο. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 4 χρώματα διακόσμησης που συνδυάζονται μεταξύ τους, προσφέροντας συνολικά 240 διαφορετικές επιλογές χρωμάτων. 

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ουδέτερων και παραδοσιακών συνδυασμών ή να διαμορφώσετε μοντέρνους και δυναμικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωματικών συνδυασμών και εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε!

Σημείωση:

Τα δείγματα αποχρώσεων ενδέχεται να αποκλίνουν από την πραγματικότητα λόγω των περιορισμών απεικόνισης κάθε οθόνης ή εκτύπωσης. Τα δείγματα είναι επιλεγμένα. Για την πλήρη σειρά αποχρώσεων επισκεφθείτε το κοντινό σας χρωματοπωλείο.

Tip 1: Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς χρωματοπωλείο και να ζητήσετε τα χρωματολόγια μας ή και να σας φτιάξουν ένα δείγμα.

Tip 2: Σας προτείνουμε πριν βάψετε εσωτερικά ή εξωτερικά να ρωτήσετε για τις προδιαγραφές, την προετοιμασία της επιφάνειας και τυχόν τεχνικές επισημάνσεις ώστε η εφαρμογή του χρώματος να είναι η βέλτιστη!

Tip 3: Επιλέξτε τον κωδικό χρώματος που σας αρέσει και ζητήστε την ποσότητα που θέλετε.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.