ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Berling S.A. στο Athens Sustainability Forum

Η Berling S.A. συμμετείχε πρόσφατα στο “Athens Sustainability Forum” που πραγματοποιήθηκε στις 06.10.23, στο Μουσείο Μπενάκη, και συγκέντρωσε ηγέτες του κλάδου, οραματιστές και ειδικούς από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τις πιεστικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον τομέα της βιωσιμότητας. Ήταν μια ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών, καινοτομιών και στρατηγικών για ένα πιο πράσινο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλός της εταιρείας μας, κ. Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης, είχε την ξεχωριστή τιμή να είναι ομιλητής στο φόρουμ. Με πολυετή εμπειρία και βαθιά δέσμευση στη βιωσιμότητα, ο κ. Κωνσταντινίδης μοιράστηκε πολύτιμες γνώσεις και προοπτικές σχετικά με τη σημασία των βιώσιμων πρακτικών στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο. Το κοινό γοητεύτηκε από το όραμά του για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και τον ρόλο που διαδραματίζει η Berling S.A στην επίτευξή του.  

Στη Berling S.A., η βιωσιμότητα είναι στον πυρήνα των αξιών και των λειτουργιών μας. Πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές δεν είναι μόνο καλές για το περιβάλλον αλλά και απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Η συμμετοχή μας στο “Athens Sustainability Forum” αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας να έχουμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, ενώ συνεχίζουμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Μας τροφοδοτεί η δυναμική που αποκτήθηκε στο “Athens Sustainability Forum”   και αυτή η εμπειρία έχει ενισχύσει τη δέσμευσή μας για την προώθηση βιώσιμων πρωτοβουλιών στην εταιρεία μας.

Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητάς μας και που υποστηρίζετε την αποστολή μας να οικοδομήσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες εμπνευσμένες ιστορίες και επιτεύγματα στο μέλλον.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.