ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η BERLING ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας, την απόλυτη επιτυχία της πρόσφατης συμμετοχής μας στην έκθεση Οικοδομή 2023!
Η συμμετοχή μας στην έκθεση αποδείχθηκε μια θαυμάσια ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα, να επανασυνδεθούμε με υπάρχοντες πελάτες και να δημιουργήσουμε γέφυρες επικοινωνίας με νέους συνεργάτες.
Το περίπτερό μας στην έκθεση ήταν ένας κόμβος καινοτομίας και δημιουργικότητας. Γιορτάσαμε τα 55 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο και παρουσιάσαμε τα νέα επετειακά δοχεία καθώς και μια σειρά από συναρπαστικά νέα προϊόντα! Τα σχόλια που λάβαμε από τους επισκέπτες μας ήταν συντριπτικά θετικά και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτά τα νέα προϊόντα στα έργα σας στο εγγύς μέλλον!

Μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της έκθεσης ήταν η ευκαιρία να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους πιστούς πελάτες μας και να δημιουργήσουμε σχέσεις με νέους. Είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας!
Η υπέροχη ομάδα μας ήταν σε ετοιμότητα για να παρέχει συμβουλές, και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών μας. Με χαρά μάθαμε για τα αξιόλογα έργα που έχουν ολοκληρωθεί με τα υλικά μας και πώς τα προϊόντα μας συνέβαλαν στην επιτυχία!

Δεσμευόμαστε να διατηρούμε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας, παλιούς, νέους και δυνητικούς!
Σας ευχαριστούμε που κάνατε το «ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023» μια αξέχαστη εμπειρία για εμάς. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τα νέα μας προϊόντα και συνεχίζουμε να σας παρέχουμε κορυφαίες λύσεις βαφής που προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια στον κόσμο σας.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.