Χρωματικές Εμπνεύσεις

Ανακαλύψτε την απεριόριστη πηγή έμπνευσης που σας περιβάλλει!

Με την εκπληκτική ποικιλία των 185 αποχρώσεων για εσωτερικές επιφάνειες, μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και αισθητική.

Από μοντέρνα και εκλεπτυσμένα χρώματα μέχρι πιο κλασικές και ουδέτερες αποχρώσεις, η ποικιλία των επιλογών μας είναι αφθονη. Εκφράστε την προσωπικότητά σας και δημιουργήστε μοναδικά εσωτερικά περιβάλλοντα με τις επιλογές μας.

Ανακαλύψτε τον κόσμο των χρωμάτων και επιτύχετε την απόλυτη αρμονία στον χώρο σας. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας γούστο και τις προτιμήσεις, οι 185 αποχρώσεις μας θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό και μοναδικό χώρο που θα σας χαρίζει συνεχή έμπνευση και ευχαρίστηση.

Αφεθείτε στη δημιουργικότητά σας και αναβαθμίστε το περιβάλλον σας με τις εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που προσφέρουμε.

Επιλέξτε το χρώμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και ανανεώστε τον χώρο σας με μοναδικότητα και στυλ.

Σημείωση:

Τα δείγματα αποχρώσεων ενδέχεται να αποκλίνουν από την πραγματικότητα λόγω των περιορισμών απεικόνισης κάθε οθόνης ή εκτύπωσης. Τα δείγματα είναι επιλεγμένα. Για την πλήρη σειρά αποχρώσεων επισκεφθείτε το κοντινό σας χρωματοπωλείο.

Tip 1: Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε εσάς χρωματοπωλείο και να ζητήσετε τα χρωματολόγια μας ή και να σας φτιάξουν ένα δείγμα.

Tip 2: Σας προτείνουμε πριν βάψετε εσωτερικά ή εξωτερικά να ρωτήσετε για τις προδιαγραφές, την προετοιμασία της επιφάνειας και τυχόν τεχνικές επισημάνσεις ώστε η εφαρμογή του χρώματος να είναι η βέλτιστη!

Tip 3: Επιλέξτε τον κωδικό χρώματος που σας αρέσει και ζητήστε την ποσότητα που θέλετε.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.