ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ACRYLUX: Νέο, ασύγκριτης καλυπτικότητας, υπέρλευκο 100% ακρυλικό χρώμα από τη BERLING!

Το νέο ακρυλικό ACRYLUX της BERLING είναι κορυφαίας ποιότητας 100% ακρυλικό χρώμα με εξαιρετικές αντοχές στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών και την έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπου εξωτερική επιφάνεια όπως σοβάς, μπετόν, γυψοσανίδες κλπ.

Βασικά σημεία για την επιλογή του ACRYLUX είναι ότι είναι υπέρλευκο, με εξαιρετική καλυπτικότητα και χάρη στην σύνθεσή του δεν δημιουργούνται ρωγμές και σκασίματα στην επιφάνεια του τοίχου ακόμα και όταν εφαρμοστεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος άνω των 40ΟC. Εκτός από λευκό, το ACRYLUX χρωματίζεται σε χιλιάδες αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των χρωματολογίων και του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων – Color Studio της BERLING.

Καινοτομία από τη Berling: Το χρωματολόγιο “Exterior Colourcard” αποτελεί μια ακόμα καινοτομία της Berling αφού οι 126 αποχρώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να μην αλλοιώνονται από τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία! Οι αποχρώσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους και είναι αποτέλεσμα έρευνας και πολλών δοκιμών, και έχουν δημιουργηθεί χωρίς την προσθήκη χρωστικών που επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι είστε σίγουροι ότι οι αποχρώσεις που επιλέγετε, αν εφαρμοστούν σύμφωνα με τον σωστό τρόπο εφαρμογής, θα δώσουν άριστα αποτελέσματα και θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής!

Οι αποχρώσεις αυτές μπορούν να παραχθούν εκτός του ACRYLUX και στα προϊόντα Monostop, Super Storm και Ακρυλικό Επαγγελματικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος χρωματισμού Color Studio της BERLING.
Το ACRYLUX είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε συσκευασία 0,75Lt, 3Lt και 10Lt.

  Κατεβάστε το ΔΤ

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.