ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συμμετοχή στην έκθεση Project Qatar 2012!

Η BERLING θα συμμετάσχει φέτος στη διεθνή έκθεση Δομικών Υλικών Project Qatar 2012, η οποία θα λάβει χώρα από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2012, στο Doha Exhibition Center.

Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει στους επισκέπτες της βασικές σειρές προϊόντων στον τομέα των χρωμάτων, Πλαστικά, Ακρυλικά, Βερνίκια, Μονωτικά και Συντηρητικά καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για εφαρμογές σε μικρά και μεγάλα έργα. Παράλληλα, η εταιρεία, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας και τη συνεχή επέκταση με καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα, προσβλέπει σε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες τόσο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του Qatar όσο και σε γειτονικές χώρες.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της BERLING θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ελληνικά και υψηλής απόδοσης, οικολογικά (Πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στην οποία απονεμήθηκε το πρώτο Οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής ένωσης για το οικολογικό πλαστικό χρώμα Petite), πιστοποιημένα, ασφαλή και ανθεκτικά χρώματα της εταιρείας, δικής της παραγωγής. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο πρόσωπο της βιομηχανίας χρωμάτων Berling που παράγει χρώματα μέσα από ένα υπερσύγχρονο και πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον παραγωγής, προστατεύοντας το περιβάλλον. Η BERLING θα βρίσκεται στο Hall 5, Stand No W62, Greek Pavillion

Κατεβάστε το ΔΤ

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.