ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επίσκεψη του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. στην BERLiNG

Την Τετάρτη 24/06/2015, εκπαιδευτική ομάδα από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., στα πλαίσια των σεμιναρίων κατάρτισης για Τεχνικούς Ασφάλειας επιπέδου Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. που διοργανώνει με τίτλο: «Υγεία και Ασφάλεια της εργασίας – Πρόληψη Ατυχημάτων», επισκέφθηκε την εταιρεία μας.


Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία που δίνει η εταιρεία BERLING στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας και συνεκτιμώντας τα εκπαιδευτικά οφέλη που θα αποκόμιζαν οι εκπαιδευόμενοι, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας. Ο βασικός άξονας του προγράμματος της επίσκεψής κινήθηκε γύρω από την ξενάγηση 22 περίπου συμμετεχόντων, στους χώρους της επιχείρησης, όπου αναπτύχθηκαν τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες του Τεχνικού Ασφάλειας και οι ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Στη συνέχεια ο Τεχνικός Ασφαλείας της BERLiNG κος Δ. Κοκκώνης, απάντησε σε απορίες των εκπαιδευομένων.

Βασικός πυλώνας της BERLiNG, σε σχέση με την Υγεία και Ασφάλειας της Εργασίας είναι η διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος υψηλών προδιαγραφών, χωρίς  εστίες επαγγελματικού κινδύνου, που συμβάλλει συνεχώς στην αύξηση της παραγωγικότητα και έχει συγχρόνως κοινωνικό και οικονομικό όφελος τόσο για τον εργαζόμενο αλλά και για την επιχείρηση.

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.