ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Berling Paints – Νέα Εποχή

Η Berling Paints, μετά την σύγκληση Γ. Σ. των Μετόχων της στις 30 Ιουνίου 2014 ανακοινώνει την αλλαγή στην σύνθεση της Διοικητικής ομάδας της εταιρείας. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου & Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κ. Κωνσταντινίδης, ενώ την θέση του Προέδρου, διατηρεί ο ιδρυτής της Berling κ. Κυριάκος Γ. Κωνσταντινίδης.

Η μετάβαση από την παλαιά στη νεότερη γενιά σηματοδοτεί την αρχή μίας Νέας Εποχής για την Ελληνική χρωματοβιομηχανία. Σε δήλωσή του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Berling κ. Γ. Κωνσταντινίδης επισημαίνει:

«Το πέρασμα της Berling στη «Νέα εποχή» πλαισιώνεται από τις βασικές αρχές της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του ιδρυτή και Προέδρου της, κ. K. Κωνσταντινίδη. Δηλαδή, η εταιρεία λειτουργεί προάγοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα, με καινοτόμο και ποιοτική παραγωγή χρωμάτων, υποληπτόμενη την εργασία του ανθρώπινου δυναμικού της, υπηρετώντας την βιώσιμη ανάπτυξη και τιμώντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της.

Σήμερα, 30 χρόνια από την ίδρυσή της, η Βerling είναι -και θα παραμείνει- μία ελληνική και υγιής εταιρεία. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε να εξελισσόμαστε και να ισχυροποιούμαστε στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά» τονίζει ο νέος Δ. Σύμβουλος και συνεχίζει: «Η Berling διαθέτει οργανωμένη και πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής και ένα από τα πλέον σύγχρονα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης. Η πρόσφατη δε στελέχωση της Διοικητικής Ομάδας από νέους ανθρώπους, με συσσωρευμένη εργασιακή και διοικητική εμπειρία δίνει νέα πνοή στην εταιρεία μας ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία: Στο διάστημα του Α’ εξαμήνου 2014, σε σύγκριση με εκείνο του Α’ εξαμήνου 2013, η εξαγωγική δραστηριότητα κατέγραψε άνοδο της τάξης του 500%. Σύμφωνα δε με τις εκτιμήσεις μας, κατά την επόμενη πενταετία (2015-20), προβλέπεται να σημειωθεί αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 35% και ενίσχυση της κερδοφορίας».

Κατεβάστε το ΔΤ

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.