ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Συμμετοχή στην έκθεση BakuBuild 2013!

Η BERLING θα συμμετάσχει φέτος στη διεθνή έκθεση Δομικών Υλικών BakuBuild 2013, η οποία θα λάβει χώρα από 23 έως 26 Οκτωβρίου 2013, στο Baku Expo Center στο Αζερμπαϊτζάν.
Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες βασικές σειρές προϊόντων στον τομέα των χρωμάτων, Πλαστικά, Ακρυλικά, Βερνίκια, Θερμομονωτικά και Συντηρητικά καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για τεχνοτροπίες και εφαρμογές σε μικρά και μεγάλα έργα. Παράλληλα, η εταιρεία, στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας και τη συνεχή διεύρυνση με καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα, προσβλέπει σε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες τόσο στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του Αζερμπαϊτζάν όσο και σε γειτονικές χώρες.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της BERLING θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ελληνικά και υψηλής απόδοσης, οικολογικά (Πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στην οποία απονεμήθηκε το πρώτο Οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής ένωσης για το οικολογικό πλαστικό χρώμα Petite), πιστοποιημένα, ασφαλή και ανθεκτικά χρώματα της εταιρείας, δικής της παραγωγής.
Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο πρόσωπο της βιομηχανίας χρωμάτων Berling που παράγει χρώματα μέσα από ένα υπερσύγχρονο και πλήρως αυτοματοποιημένο περιβάλλον παραγωγής, προστατεύοντας το περιβάλλον.
Η BERLING θα βρίσκεται στο Hall 4, Stand No B4036.

  Κατεβάστε το ΔΤ

Θέλεις να λαμβάνεις τις ενημερώσεις μας;

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Απεχθανόμαστε τα spam όσο και εσύ.