Γραμμή εξυπηρέτησης

801 11 62222

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που μοιράζονται το όραμα μας ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και τεχνοτροπιών. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας στο χώρο των χρωμάτων αποτελεί καταλύτη στην εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και στην αφοσίωση της από κοινού προσπάθειας για ποιότητα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη.

 

Tikkurila

Δυναμική συνεργασία από το 1986 με τη φιλανδική εταιρεία TIKKURILA OYJ FINLAND με διάθεση των δομικών, διακοσμητικών και βιομηχανικών χρωμάτων της. Εκτός από τα οικοδομικά (Deco) προϊόντα, η Berling διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα βιομηχανικών χρωμάτων, σαν μέλος του δικτύου πωλήσεων Temaspeed μέσω του οποίου διακινούνται τα προϊόντα της TIKKURILA COATINGS

 

Κύρια στοιχεία:

  • Αποκλειστική διάθεση διακοσμητικών & βιομηχανικών χρωμάτων Paramatti σε Ελλάδα και Κύπρο.
  • Πολύ μεγάλη γκάμα βιομηχανικών χρωμάτων
  • Μεταφορά τεχνογνωσίας και know-how μέσω συστηματικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

 

Συνεργασία με την ιταλική PARAMATTI S.A. ITALY από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 με αποκλειστική διανομή των διακοσμητικών χρωμάτων και ειδικών προϊόντων εφαρμογής – Μια σημαντική προσθήκη στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών της Berling με ποιοτικά προϊόντα για τον Έλληνα καταναλωτή. 

Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών

 

Βρείτε ένα σημείο πώλησης κοντά σας